Hieronder kunt u een tijdslot reserveren voor het Open Huis op woensdag 26 januari 2022.

Dit Open Huis is specifiek voor groep 8 leerlingen (voor groep 7 wordt een apart Open Huis georganiseerd op woensdag 25 mei 2022).

Met tijdsloten en een maximaal aantal bezoekers kunnen wij met de nodige maatregelen een veilig Open Huis organiseren. De rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur.

Kies eerst welke afdeling u wilt bekijken (vmbo basis/kader, vmbo tl/gl, havo/vwo), vervolgens klikt in de kalender op 26 januari en vervolgens voor een gewenst tijdstip.

U kunt maximaal voor één tijdslot inschrijven (één kind en één volwassene).
Ter bevestiging ontvangt U een email op het opgegeven mailadres (let op: bevestiging kan in uw "ongewenste mail" terechtkomen).

U dient bij binnenkomst de handen te reinigen en een mondkapje te dragen. 
De ingang voor vmbo bb/kb is via de parkeerplaats, de ingang voor vmbo-tl/gl is de hoofdingang via het schoolplein en de ingang voor havo/vwo is via het Atrium.

  • Wilt u de afdeling vmbo support bezoeken, dan kunt u een mailtje sturen naar welkom@maerlant.eu. Hierin kunt u aangeven of u voorkeur heeft voor de middag of de avond.
  • Wil je volgend jaar instromen in een hogere klas in havo of vwo, laat dan in 
    <dit formulier> je gegevens achter. 
Wanneer wilt u langskomen? Selecteer een dag en tijdstip voor je inschrijving. Je kunt door de dagen en tijdstippen navigeren om een voor jouw geschikt moment te kiezen.
Selecteer een categorie:

Heb je je al ingeschreven? Via onderstaande knop kun je je inschrijving eventueel nog aanpassen of annuleren.